Terapia- ja työnohjaushinnasto

Solmujen avaussetit

Langanpää hukassa / 72-96€

Ratkaisu-ja voimavarakeskeistä terapeuttista työskentelyä punaisen langan löytämiseksi. 60/90min

Vyyhti sekaisin / 200€

Isompien solmujen avaus ja toivotun tulevaisuuden kirkastaminen. 3 x 60 min

Umpisolmussa / 330€

Joskus olemme totaalisen solmussa, silloin purkaminen voi viedä aikaa. 5 x 60 min ratkaisu-ja voimavarakeskeistä terapeuttista työskentelyä kohti toivottua.

Yhdessä nautittavaksi

Parisuhteen vuosihuolto / 210€

Viedessäsi auton korjaamolle sinua ei kiinnosta se, mikä sen rikkoi, vaan miten se saadaan kuntoon.

2 x 90 min ratkaisu-ja voimavarakeskeistä työskentelyä kohti toivottua tulevaisuutta.

Uudet kytkennät/ 395€

Jäikö huolto väliin, mutta toimiva peli olisi kuitenin vielä toiveissa? 4 x 90 min ratkaisu- ja voimavarakeskeistä työskentelyä pohjan uusimisesta lähtien.

Talon tarjoamat lisämausteet

Ihan pihalla

Luonnolla on tutkitusti aivan erityinen hyvinvointia tukeva vaikutus. Tapaamiset voidaan mainiosti järjestää myös luonnossa!

Kädet maalissa

Taideterapeuttisilla ja luovilla menetelmilä voidaan ilmaista tunteita ja ajatuksia uudella ja vaikuttavalla tavalla.

Keholle kans

Ahdistaako, hakkaako sydän, sattuuko aina vaan? Psykofyysiset menetelmät tukevat kehon ja mielen tasapaino löytymistä.

Jos kroppa saisi valita

Au, tosta sattuu / 69€

Fysioterapeuttinen ohjaus ja neuvonta 60 min.

Entisten nuorten lahja keholle / 190€

”Just nyt ei oo tullut tehtyä…” 3 x 60 min fysioterapeuttinen harjoittelu auttaa pääsemään ruotuun ja selättämään kivun. Tuo mukana oma haasteesi, katsotaan juuri siihen sopivat tärpit.

Tosi kova juttu / 315€

Haluaisitko tervehtiä varpaitasi tai nousta sängystä ilman kipua? Olipa sitten haasteena rangan tilalle tullut rautakanki tai vatsan seudun näköeste, etsitään yhdessä kadonnutta vyötäröä tai elastista sinua. 5 x 60 min fysioterapeuttinen harjoittelu omalla teemalla. 

Kehon ja mielen balanssiin

Nukuttu yö / 80€

Unettomuuden ja ahdistuksen hoitoon kehoa ja mieltä rauhoitavia harjoituksia. 90 min psykofyysinen fysioterapeuttinen harjoittelu.

Olenkin ihana / 240€

Itseluottamus ja positiivisen kehonkuvan rakentuminen ei lähde vyötärönympäryksestä vaan itsensä arvostamisesta. Terapeuttisia ja kehollisia harjoituksia yhdistävä kehopositiivisuus yksilövalmennus 3 x 90 min.

Ihmeiden eliksiiri-pilates

Raudasta sulaa, löysästä tiukkaa / 18€ / 160€

Ihmelääke PhysioPilates auttaa vaivaan kuin vaivaan. Pienessä ryhmässä, fysioterapeutin valvovan silmän alla et pääse lintsaamaan, tekemään sinne päin tai miettimään murheita. Kertamaksu tai 10 krt kortti.

Oi ku tekee gutaa / 45€

Kuulostaako hikitreeni keskiaikaiselta kidustusvälineeltä näyttävältä laitteelta sinun jutultasi tai haluatko harjoitella turvallisesti ja kivuttomasti kehoa lempeästi kuunnellen? PilatesReformer-laitetreeni on sinua varten! 45min yksilöohjaus.

Puhtia työhön

Pariston vaihto / 85€ + alv

Oman työn tavoitteellista jäsentelyä, suunnan tarkistusta ja kuormittavien tilanteiden purkua ratkaisukeskeisellä 60 min yksilötyönohjauksella. Koko porukan paristonvaihto pieryhmätyönohjaus 90 min/ 200+ alv.

Voimavaralataus / alk. 400€ + alv

Laitetaanko työyhteisölle pökköä pesään, pöyhitäänkö luovuutta tai tehdäänkö jotain ihan uutta vai ollaanko kerrankin hiljaa ja tuoksutellaan metsää? Juuri teidän porukalle sopivalla teemalla toteutettu voimavaralataus virkistää ja auttaa jaksamaan sekä ennaltaehkäisee uupumusta.

Taikurin hattu / alk. 500€ + alv

Luovuus työvälineeksi! Opi uusia toiminnallisia ja luoviatyötapoja (erityis)ryhmien ja yksilöiden ohjaukseen. 

Porukan jumeihin

Klikkien purkusarja

”Jos edes huomenta sanottais ja katsottais silmiin…” Joskus käy niin, että työyhteisö jumiutuu ja työpaikasta tulee suuri hiekkalaatikko, jossa heitellään hiekkaa toisten silmiin ja setvitään kuka varasti kenenkin lapion.
Ratkaisukeskeisellä työyhteisösovittelulla etsitään rakentavasti uusia toimivia tapoja edetä kohti toimivaa työyhteisöä. Prosessi muotoutuu aina tilaajan tarpeiden mukaisesti, mietitään yhdessä sopivaa ratkaisua!

Asiaa!

Puhujanpöntöstä / alk. 400€

Hieman vähemmän kuivat ja enemmän osallistavat asiantuntijaluennot ja webinaarit mielen ja kehon sykkyröistä. Toiveiden mukaan vaikkapa: ”jos huomenna olisi kaikki toisin”, ”sitten kun kiire loppuu”, ”kivusta huolimatta”, ”parisuhteen huoltosarja”, ”luonto liikuttaa kehoa ja mieltä”.