Ihan vain mulle

PhysioPilates perustuu Joseph Pilateksen luomaan kehonhallintamenetelmään, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, liikkuvuutta ja hyvää oloa. Menetelmän tehokkuus perustuu kuuteen periaatteeseen: keskittyminen, kehon keskustan käyttö, kontrolli, tarkkuus, liikkeen virtaus ja hallittu hengittäminen. PhysioPilates-harjoitteilla opitaan mm. käyttämään kehon lihaksia optimaalisesti, jolloin liian yliaktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon ryhtiä tukevat lihakset vahvistuvat. Näin edistetään parantuneen kehonhallinnan kautta omaa hyvinvointia.
Pienet ryhmäkoot (n.8hlö) mahdollistavat henkilökohtaisen ohjauksen, jolloin harjoitukset ovat kaikille turvallisia mutta tehokkaita, ja soveltuvat myös kuntoutujille.
Olen ohjannut PhysioPilatesta jo yli 10 vuoden ajan. Minulla on kokemusta erityisesti ratsastajien ja vaativien tule-haasteisten asiakkaiden ohjauksesta.

Tervetuloa mukaan!

physiopilates

Järjestän PhysioPilates tunteja Hämeenlinnassa ja tilauksesta myös muualla Kanta-Hämeen alueella

Pilatessalistani löytyy kaikki tarvittavat välineet, et tarvitse omaa mattoa mukaan. Pukeudu joustaviin vaatteisiin, sukat jalkaan ja päänaluseksi pieni pyyhe tms.

PhysioPilates tunnit ovat aina pienryhmätunteja, joka takaa henkilökohtaisen ohjauksen. Varaathan paikkasi ennakkoon!