Kasvu ja kukoistus

Kasvu ja kukoistus – hyvänolon retriitti on tarkoitettu sinulle, joka haluat hengähdystauon arjen melskeestä ja hiljentyä tarkastelemaan omaa sisintäsi. Etsit ehkä suuntaa tulevaisuudelle tai olet herännyt kuulostelemaan kuka oikeastaan oletkaan ja miten vapaus olla oma itsesi näyttäytyy elämässäsi tai sitä, miten viihdyt kehossasi.

Retriitin teemoina ovat oma henkilökohtainen kasvu ja kukoistus; oman itsensä arvostaminen ja vahvistaminen kokonaisuutena.

Retriitin aikana teemme voimaannuttavia ja käytännönläheisiä ratkaisukeskeisiä harjoituksia, vapautamme luovuuttamme mm. värityöskentelyllä ja vahvistumme luonnossa. Kehoa hellimme lempeillä pilates- ja mindfulness harjoituksilla, sekä iltaisin rantasaunan löylyissä rentoutumalla. Aikaa on myös palautumiselle ja hiljentymiselle, tämä viikonloppu on sinua varten!

Tule sellaisena kuin olet; et tarvitse aiempaa kokemusta pilateksesta, tietoisuusharjoituksista tai taideterapeuttisista menetelmistä.

Retriiti järjestetään Salon Kruusilassa, kauniissa maalaismaisemissa Ystävyyden majatalossa, jossa mahdollisuus toiveiden mukaan majoittua joko omaan huoneeseen tai yhdessä kaverin kanssa. Retriitin aikatauluista voi kysyä sähköpostilla.

Tervetuloa mukaan!

Jäitkö vielä pohtimaan onko tämä sinun juttusi?
Tässä yleisempiä vastauksia kysymyksiin:

 • Meillä retriitti tarkoittaa aikaa ja panostusta omaan itseen.
  Hyvinvointia ja akkujen latausta ilman suorituspaineita; saat nukkua jos nukuttaa, pääset valmiiseen pöytään, eikä tarvitse miettiä yhtään pitäisikö jotain tehdä jonkun toisen mieliksi.

 • Ei pidä olla hiljaa. Teemme harjoituksia omina henkilökohtaisina tehtävinä, osan luonnossa, toisissa jumppamattoa tai maalipensseliä apuna käyttäen.
  Puramme harjoitukset terapeutin johdolla yhdessä, jolloin on mahdollista jakaa omia kokemuksia ja oivalluksia, jos niin haluaa. On myös täysin sallittua olla hiljaa vaikka koko viikonloppu.

  Koska olet viimeksi sammuttanut kännykän päiväksi? Uskaltaisitko kokeilla?

 • Ei hätää, tällä retriitillä liikutaan maan päällä, vieläpä hyvin
  käytännönläheisesti.
  Omaa kasvua voisi edistää esimerkiksi se, että pysähtyy miettimään miten omat arvot näkyvät arjen valinnoissa ja miten itselle tärkeitä asioita saisi enemmän kuuluviin. Mm. tämän tyyppisiin kysymyksiin etsimme vastauksia ratkaisukeskeisillä harjoituksilla.