Ratkaisukeskeinen terapeutti ja työnohjaaja
outi kainunkangas

Minulta. Sinulle.

Ihmisen mieli ja keho muodostavat kiehtovan ja herkän kokonaisuuden. Työskentelyssäni psykofyysisyys nivoutuu ratkaisukeskeisyyteen, mahdollistaen sekä kehollisten, että mielen solmujen avaamiseen kokonaisuutena.

Luovuus ja luonto ovat lähellä sydäntäni ja joskus ratkaisuja onkin helpompi etsiä tarttumalla pensseliin tai samoilemalla metsässä. Vaikeidenkaan asioiden käsittely ei tarvitse olla ryppyotsaista!

Erityisellä intohimolla haluan auttaa työkykynsä rajoilla kamppailevia. Kehittämilläni ratkaisukeskeisillä psykofyysisillä työelämän palveluilla haluan mahdollistaa kokonaisvaltaisen kuntoutumisen, olipa haasteen alkulähteenä krooninen kipu tai uupumus. Haluan vahvistaa ja tukea kokemusta osallisuudesta ja merkityksellisestä elämästä, myös silloin kun työkyky on rajallinen.

Ratkaisukeskeisyys ei ole vain tekniikka, vaan tapa nähdä ja kokea maailma. Näkökulmaa vaihtamalla ja uudelleen määrittelemällä haasteet tavoitteiksi, myös menetys tai vaikea elämäntilanne voi muodostua mahdollisuudeksi.

Liitteenä olevasta tarinastani voit lukea miten ratkaisukeskeisyys on auttanut minua kohtaamaan ja selviytymään elämän karikoista.

Kun tarvitset tukea matkalla kohti omia unelmiasi, olen sinua varten.
Katso video, jossa kerron, mitä minulle merkitsee ratkaisukeskeinen terapia.

Muutama sana taustastani

Olen suorittanut 3-vuotisen psykoterapiakoulutuksen (Post-Graduate Diploma in Solution Focused Therapy/ UWE Bristol), sekä 60 opintopisteen työnohjaajakoulutuksen STOry.
Aiemmalta koulutukseltani olen Fysioterapeutti YAMK (Master of health promotion), PhysioPilates III-tason ohjaaja ja muistihoitaja.

Saan uuden oppimisesta virtaa ja minulle onkin kertynyt melkoisesti täydentäviä opintoja mm. kehittämistyöstä, taideterapeuttisista menetelmistä, luontoavusteisuudesta, yrittäjyydestä ja mentoroinnista.

Olen toiminut kuntoutusalan yrittäjänä ja työnantajana jo yli 10 vuoden ajan. Näkökulmaa olen laajentanut toimimalla mm. sote-alalla toimipaikka vastaavana sekä työterveyshuollossa fysioterapeuttina.


Viisi kysymystä Outi Kainunkangas:

Lempipaikkasi?

Metsä

Tärkeimmät työvälineesi?

Villasukat, fläppitaulu ja teemuki

Mitä haluaisit oppia?

Ihan loputon lista.. Oppiminen on elämän suola.

Salainen taito?

Minut kannattaa valita pariksi aliaksessa.

Mikä eläin olisit?

Iloinen saukko, joka leikkii mahaliukua lumipenkalla.

Ota rohkeasti yhteyttä

Jos haluat kysyä jotakin tai sinusta tuntuu, että voisin olla terapeuttisi, ota yhteyttä [email protected]