Työkyky on psyykkisen ja fyysisen hyvinvoinnin summa.

Työkykyä solmujen avaamisella

Työkyky muodostuu useista eri tekijöistä. Kroonisesti kipeästä selästä, uupuneesta mielestä tai työyhteisön klikeistä voi muodostua solmu, joka nakertaa työntekijän työkykyä. Meillä on erityisen hyvät työkalut auttaa juuri niitä työntekijöitä, jotka ovat eniten työkyvyttömyyden uhan alla. Autamme palauttamaan työkyvyn motivaation ja pystyvyyden tunteen kautta sekä löytämään keinoja ratkaista haasteet, olivatpa ne sitten kehon tai mielen.

Aito ymmärrys ja osaaminen työyhteisöille

Vastaamme yhteiskunnan hätähuutoon pysäyttää työkyvyttömyyden aalto ja samalla työelämän tarpeisiin löytää tehokkaita ja ketteriä tapoja vahvistaa kokonaisvaltaista työkykyä. Asiantuntijuus näkyy meillä aitona ymmärryksenä työelämän eri rooleista, sekä palveluista saatavana, todellisena ja mitattavana tuloksena.

Kädet multaan kehon ja mielen hyvinvoinnin puolesta

Aika tehdä jotakin! Autamme sinua laittamaan kädet multaan ja juurruttamaan muutoksen versot käytännön tasolle. Ei korkealentoista diipadaapaa, vaan reilua tekemisen meininkiä. Saamme muutoksen näkyville työyhteisöissä.

Puhtia työhön!

Valmennukset työnhakijoille

Tarjoan Hämeenlinnan työllisyyspalveluiden kuntakokeilun asiakkaille työkykyä ja hyvinvointia tukevia valmennuksia. Hyvinvoinnin palaset ja Koutsi valmennusten tarkemmat kuvaukset löydät täältä.

Onnellinen yrittäjä – yrittäjän työnohjaus

Mistä aineksista koostuu tasapainoinen, hyvinvoiva ja onnellinen yrittäjän arki? Onko aika tehdä jotain uutta vai päästää turhasta irti? Mihin olenkaan menossa ja mitä haluan työlläni saavuttaa? Miten sovitan yhteen yrittäjyyden ja palauttavan vapaa-ajan? Missä haluan olla kahden vuoden päästä ja miksi?

  • ”Onnellinen yrittäjä” on ratkaisukeskeinen ja prosessin omainen, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja tasapainoiseen elämään tähtäävää sekä kasvun edellytyksiä vahvistava työnohjauksellinen valmennus mikroyrittäjille ja heidän työyhteisöilleen.

    Onnellinen ja hyvinvoiva yrittäjä on yrityksensä kulmakivi. Työnohjauksen avulla yrittäjä löytää käytännönläheisiä työkaluja oman työn selkeyttämiseen ja työyhteisön toimivuuden tueksi, mutta saa myös mahdollisuuden pysähtyä merkitysten äärelle.

Tavoitteita kohti!

Asiaa!

Asiantuntijapalvelut, koulutukset ja luennot

Hieman vähemmän kuivat ja enemmän osallistavat asiantuntijaluennot ja webinaarit sekä koulutukset mielen, kehon ja työkyvyn sykkyröistä. Toiveittenne mukaan vaikkapa: ”Sitten kun kiire loppuu – motivoidu elämänmuutokseen”, ”Kivusta huolimatta – voimavarakeskeinen asiakaskohtaaminen”, ”parisuhteen huoltosarja – kohti parempaa kommunikaatiota”

Työyhteisövalmennuksella kohti kehon ja mielen hyvinvoinnin yhteistä tavoitetta

Toiminnalliset menetelmät mahdollistavat juuri teidän näköisenne päivän

  • virkeyttä luonnosta
  • luovuutta väreistä
  • palautumista ja energiaa mindfulnessharjoituksista
  • voimaa ja jaksamista liikkeestä


Esimerkkihinta kehon ja mielen hyvinvoinnin koulutuspäivästä

Kivusta huolimatta - Ratkaisu- ja voimavarakeskeinen asiakaskohtaaminen

Miten kohdata kroonista kipua tai uupumusta kantava asiakas sote-alan työyhteisöissä. Käytännönläheisten harjoitteiden avulla osallistuja oppii mm. voimavaraistavan haastattelutekniikan, tavoitteiden visualisoinnin ja työkaluja herättämään asiakkaan motivaatio muutokseen. Ratkaisu- ja voimavarakeskeisen asiakaskohtaamisen avulla työntekijä voi välttää myötätuntouupumisen ja saa välineitä myös haastaviin asiakaskohtaamisiin. Ei kalvosulkeisia vaan yhdessä oppimista!
Hinta 1600€ + alv.24% /koulutuspäivä Silmuja Oy:n tiloissa, alle 10 hlö
PYYDÄ TARJOUS TEIDÄN TIIMILLE